Het concept

Steligence® is een filosofie op wetenschappelijke basis. Deze holistische benadering voor de bouw overwint barrières tussen ogenschijnlijk concurrerende gebouweisen als flexibiliteit, economie, duurzaamheid en creativiteit. De aanpak stimuleert samenwerking tussen de verschillende specialismen binnen de architectuur en de bouwsector. Het omvat producten die specifieke en beproefde voordelen leveren en een praktische oplossing bieden voor de uitdagingen waar de bouwsector op dit moment voor staat.

Ontdek meer

Inzichten

Toonaangevende architecten en ingenieurs delen hun inzichten over de hedendaagse bouw en leggen uit hoe moderne staalproducten en bouwtechnieken hen in staat stellen uitdagingen te overwinnen die voorheen onoverkomelijk leken.

Bekijk alle inzichten
Afspelen
Prof. Olivier Vassart

Een holistische benadering van duurzaam bouwen

Voordelen Lagere levensduurkosten Lees meer
Lagere levensduurkosten

Wanneer het concept volledig wordt doorgevoerd, zijn de totale eigendomskosten voor een gebouw, rekening houdend met alle economische voordelen, minstens 15% lager dan bij gebruik van andere materialen.

Voordelen Flexibeler in te delen kantoorruimte Lees meer
Flexibeler in te delen kantoorruimte

Angelina liggers maken vrije overspanningen tot 13 meter mogelijk. Minder kolommen maken herindeling van kantoorruimte makkelijker, en dat levert een hogere huurwaarde op.

Afspelen
Prof. Pierre Engel

Hoe Steligence® echt het verschil maakt voor architecten, ingenieurs, projectontwikkelaars en stedenbouwkundigen.

De voordelen

Steligence® levert betrouwbare informatie over de voordelen van staal aan architecten, ingenieurs, stedenbouwkundigen, projectontwikkelaars en aannemers. Elk product op zich levert al toegevoegde waarde; maar vooral in samenhang creëren ze overtuigende argumenten voor het gebruik van geavanceerde staalproducten in de bouw.

Bekijk alle voordelen
Voordelen Lagere milieubelasting Lees meer
Lagere milieubelasting

Staal, zoals Magnelis®, heeft een relatief lage milieubelasting en is beter te recyclen dan andere materialen. Het is daarmee de eerste keuze voor duurzaam bouwen. Staal maakt groen bouwen mogelijk, en dat creëert hogere vastgoedwaarde.

Afspelen
Bill McDonough

Duurzaamheid: ethisch, verantwoord én… commercieel.

Producten

Het Steligence®-concept voegt verschillende staalproducten samen, en creëert daarmee een geheel dat groter is dan de som der delen.

Ontdek onze producten
Neem contact op met ons team van experts
We geven antwoord op al uw vragen. Neem contact met ons op en ontdek hoe Steligence® u helpt om uw constructieve doelen te bereiken.