Van 4 december tot en met 6 december, als je in Amsterdam bent, mis de gelegenheid niet om ons te bezoeken op het World Architecture Festival. We zullen blij zijn om een gesprek te hebben over architectuur en het gebruik van staal. U weet het misschien niet, maar we produceren en ontwerpen ook op maa tgemaakte gevels met een ruime keuze aan kleuren en vormen! Dit is voor ons onze tweede deelname en het is nog steeds een kans om te leren over de laatste trends, dankzij de diversiteit aan mensen die deelnemen aan dit internationale evenement.

In het geval dat u er niet kan bijzijn in Amsterdam, zullen we ook op het SIMI Salon de l'Immobilier d'Entreprise in Parijs staan van 11-13 december voor de International Real Estate Fair! Onze R & D teams van ArcelorMittal onderzochten hoe staal de kosten en de milieu-impact van een constructie kan verminderen. De bouwmarkt is in ontwikkeling, en als een wereldwijd bedrijf willen we de weg naar een groenere toekomst voor onze steden leiden. Als u geïnteresseerd bent om meer te weten, kom ons zekers bezoeken in Parijs. Onze inginieurs kunnen uw bouwproject beoordelen en optimaliseren! Laten we samen bouwen aan de toekomst van de bouwmarkt.

Neem contact op met ons team van experts
We geven antwoord op al uw vragen. Neem contact met ons op en ontdek hoe Steligence® u helpt om uw constructieve doelen te bereiken.